Lista mea de bloguri

Mesaj de bun venit!

Bine ati venit! Welcome! Willkommen! Bienvenido! Benvingut! aici gasim liniste, dor, natura si cunoastere; e mierea cultivata in salcamii romanesti si roua din botul frunzelor de fag, plansul cetinii si lumina lacurilor din Carpati



Locations of visitors to this page









vineri, 7 august 2009

LAND RECOVER "Delta-Bastroe" 2009, apelul!

Dragii mei dragi,

intre 26 si 28(29) august 2009 va avea loc cea de a 6-a sau a 8-a expeditie, operatiune in Delta Dunarii (si zona recuperabila in proces de desecare) cu activitati de recunoastere, sportive (canoe in zona Crisan) si de identificare prin intermediul lupei de aparat fotografic a avifaunei si a resturilor de sacali, de acum cunoscuti, poate si datorita expeditiilor anterioare proprii.
Intr-un cuvant, "noua provocare, noua initiativa, echipa consolidata, amintiri viitoare, prietenii ce nu pier"
in curand o sa pun pe blog ceva detalii din posibilul program.
cred intr-un maxim de 120 Euro (3 zile+2 nopti sau 4+3) cu ambarcatiunea, barca cu motor, campament, etc /pers + drumul (avem deja promisiuni de un Jeep, mai e o mashina) probabil va fi cu autoturisme sau de ce nu tren cine vrea..
Va salut cu drag si va indemn la vis
puteti vedea filmul din septembrie pe
www.panduru007.blogspot.com Video Danube Delta 2008, selectiuni din Delta Challenge 2008 (cu C. si C., Capitanul Ion in rolurile principale!!!)
astept raspuns la provocare. o sa deschid o tema de discutie pe BLOG!!! fiecare poate posta pareri (asta daca mai sunteti interesati de natura, dor si tara)
Pe curand,
Garda Verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu